Hos Spelexperten.com hittar du mängder av klassiska spel

Hos Spelexperten.com hittar du mängder av klassiska spel! Här finns bland annat Rubiks kub i en mängd olika varianter, fia med knuff, Kinaschack, Kalaha, Domino och Mahjong. Men även det kanske allra mest klassisk: Kendama. Spelets ursprung är något höljt i dunkel. Vissa menar att det är en vidareutveckling av det franska spelet bilboquet som kan spåras tillbaka ända till 1500-talet. Som Kendama-spelare tar du del av historien.

Sedan slutet av 1700-talet har Kendama varit ett enormt populärt spel i Japan. Under början av 2000-talet började alltfler i Nordamerika och Europa intressera sig för spelet. Kendama är kanske inte lika flashigt som de senaste dataspelen. Enkelt uttryckt kan man säga att Kendaman ser ut som en hammare som har en boll fäst vid sig. Spelet går ut på att kontrollera rörelsen. Ju fler rörelser du kan utföra, desto högre klättrar du på Kendama-rankingen.

Spelexperten är ett perfekt ställe för dig som vill hitta en bra present – till dig själv eller till någon annan. Här kan du alltid räkna med konkurrenskraftiga priser och bra villkor. Leveransen tar under ordinära omständigheter 1-2 dagar. Här kan du dessutom alltid hitta tillfälliga specialerbjudanden – så håll ögonen öppna och besök Spelexperten med jämna mellanrum.

Idag spelas Kendama huvudsakligen med den modell som utvecklades av Issei Fujiwara. Fujiwara var dessutom med och etablerade det japanska Kendama-sällskapet som idag är den institution som överser spelets utformning – dess regler, de olika nivåerna en spelare kan uppnå och de organiserade tävlingarna som anordnas världen runt.

Spelexperten är en av de mest välsorterade spelbutikerna på nätet. Surfa in idag och ta del av det rika och spännande utbudet av spel från hela världen. Om du vill veta mer om specifika varor eller villkor så ska du inte tveka att höra av dig. Skriv till info@spelexperten.com eller ring 026 – 18 24 27. Telefontider är vardagar mellan 09:00 och 16:00.

Andra inlägg:

  1. Ladda upp inför sommaren hos Spelexperten.com
  2. Var hittar man billiga datorer?
  3. Spel och vadslagning tycks alltid ha roat människan