Hemmet ska vara en plats där man kan känna sig bekväm

Hemmet ska vara en plats där man kan känna sig bekväm. Här slappnar du av och laddar batterierna. Ett trivsamt hem kräver dock kontinuerlig städning och det är något som kan ta en hel del tid i anspråk.

Har du funderat på att hyra in professionell städhjälp? När någon annan tar hand om städningen får du mer tid över till annat. Rent Hemma är ett professionellt städbolag med Stockholm som verksamhetsområde.

Varför inte surfa in till Renthemma.se och ta en titt på vad Rent Hemma har att erbjuda? Hör gärna av dig om du har frågor. Du kan antingen fylla i webbformuläret som du hittar på hemsidan eller hör av dig per telefon. Vardagar mellan 08:00 och 16:00 nås vi på telefonnummer 08-120 509 10 (notera dock att det är lunchstängt 12:00-13:00).

Rent Hemma prioriterar naturligtvis städservicens kvalitet. En annan bit som är viktig är kundens trygghet. Rent Hemma har en noggrant utformad rekryteringsprocess. De som söker arbete måste kunna uppvisa utdrag från belastningsregistret.

Ett annat krav är att de skriver på ett sekretessavtal. Innan någon skickas ut på kunduppdrag genomgår hen en omsorgsfullt utformad internutbildning. Givetvis är även samtliga anställda ansvarsförsäkrade. Rent Hemma har en ansvarsförsäkring på upp till 10 miljoner kronor tecknad hos Folksam.

När du väljer Rent Hemma så väljer du ett miljövänligt alternativ. Företaget arbetar för att städtjänsterna ska ha minsta möjliga negativa påverkan på miljön. Om du är intresserad av att se vad https://www.renthemma.se kan göra för dig, beställ i så fall en provstädning. Den kostar endast 99 kronor per timme och innebär inga åtaganden från din sida.

Andra inlägg:

  1. Dagdrömt om att hyra in professionell städhjälp.