Har du överansträngt dina knän?

Har du överansträngt dina knän? Strular ryggen? Har du vrickat foten? För att få bästa möjliga rehabilitering och möjlighet till snabb återhämtning – vänd dig till en sjukgymnast.

Är du boende i Uppsala-trakten så kan du med fördel ta kontakt med en Sjukgymnast på Rehabfysio, ett företag lokaliserat på Actic Svandammen, i Uppsala, som drivs av Katja Kvarnström, legitimerad sjukgymnast.

Rehabfysio är anslutet till Uppsala läns landsting så betalar du endast 150 kronor för ditt besök, oavsett om det rör sig om ett nybesök eller återbesök. Frikort gäller och du behöver inte ha med dig någon remiss.

Du kan enkelt boka ditt besök på Rehabfysio direkt på företagets hemsida, rehabfysio.se. Och skulle du ha några frågor, tveka inte att höra av dig till företaget som nås på telefonnummer 070-383 29 94 och mejladressen rehabfysio@gmail.com.

Rehabfysio erbjuder en stor bredd av behandlingar, som utformas efter dina behov. Hos Rehabfysio kan du bland annat få mjukdelsbehandling av muskulatur och fascia, behandling av det perifera nervsystemet och elbehandling (TENS och NMES).

Förutom detta erbjuder även Rehabfysio specifik anpassad träning, ledmobilisering, akupunktur och ”dry needling” och tejpning. Katja Kvarnström, som driver Rehabfysio, har fler års yrkeserfarenhet bakom sig.

Tidigare har Katja Kvarnström bland annat arbetat för Idromed i Skellefteå, Kungsgärdets vårdcentral, Årsta vårdcentral och Capio Liljeforstorg vårdcentral i Uppsala. Vidare har Kvarnström även arbetat med rörelseanalyser samt sko- och inläggsutprovning på Löplabbet.

Om du dras med en idrottsskada så finns det ingen anledning till att vänta med rehabilitering. Vänd dig till Rehabfysio redan idag! Rehabfysio.se kan inte bara hjälpa dig med de problem du har idag, utan även ge dig goda råd som gör att riskerna för att du ska ådra dig en skada i framtiden minskar.

Andra inlägg:

  1. Boka hotell i uppsala