Har det blivit dags att lämna in din båt för polering?

Har det blivit dags att lämna in din båt för polering? Om det är så att din båt och du själv är hemmahörande i Stockholm så är Djursholms båtvarv ett perfekt alternativ.

Det familjeägda företaget, som funnits i branschen sedan 1935, tar verkligen hand om din båt på det bästa tänkbara sättet. Att boka in tid för  för polering av båt hos Djursholms båtvarv går snabbt och enkelt.

Allt du behöver göra är att gå in företagets hemsida, djursholmsbatvarv.se, där du fyller in tidpunkten för när du skulle vilja lämna in din båt för polering. Personalen på Djursholms båtvarv är mycket snabba med att återkoppla på din förfrågan. På företagets hemsida hittar du också aktuella prisuppgifter.

När du lämnar in din båt för polering så tvättas och poleras den med maskin, med en lämplig polish. Ytan förseglas därefter med vax. Om det behövs så genomförs också en rubbing innan poleringen. Är du intresserad av att även polera överbyggnaden? Då kan det vara bra att veta att den offereras separat.

På företagets hemsida hittar du mycket matnyttig information som rör polering. Skulle det vara så att du har några spörsmål som du inte riktigt tycker att du får svar på så ska du inte tveka att höra av dig direkt till Djursholms båtvarv.

Företaget går att nå via telefon och e-post. På hemsidan finns även en smidig chattfunktion. Telefonnumret till Djursholms båtvarv 08-755 19 09 och e-postadressen är info@djursholmsbatvarv.se.

Varvet är beläget på ön Stora Skraggen, strax utanför Djursholm. Dit kan du ta dig med egen båt eller med företagets varvsbåt som går mellan ön och fastlandet varje dag mellan 09-17.

Glöm inte heller att Djursholms båtvarv kan erbjuda en lång rad olika tjänster förutom polering. Mer information hittar du på företagets hemsida. Boka in dig för en polering av båten hos Djursholms båtvarv redan idag! Du kommer verkligen inte att ångra dig.

Andra inlägg:

  1. Badrumsrenovering – dags för lyx