En perfekt butik för dig som seglar eller gillar marint mode

På seglarshoppen.se hittar du Seglarshoppen – en perfekt butik för dig som seglar eller gillar marint mode. De har ett brett utbud av seglarkläder som håller högsta kvalitet.

Exempel på varumärken som du hittar hos Seglarshoppen är Pelle P, Sail Racing, Helly Hansen, Musto, Baltic och Sebago. Seglarshoppen ställer höga krav på de produkter de säljer så när du handlar kläder hos dem kan du vara säker på att få plagg som klarar de hårda påfrestningar som livet till sjöss innebär.

Seglarshoppen är ett smidigt och bekvämt alternativ för dig som vill spara både tid och pengar. Det är enkelt att handla och hitta på sidan. Sidan är uppdelad i olika kategorier som gör det enkelt att hitta vad du söker. Du kan söka både på varumärken så väl som färg, produkt och prisintervall.

Du kan välja på flera olika betalningsmetoder när du är klar med ditt köp. Seglarshoppen är sedan snabba med att leverera ditt köp. De postar varorna redan samma dag om de har beställts innan klockan tolv.

Att handla i Seglarshoppens onlinebutik är också ett säkert alternativ. Företaget arbetar med Klarna Checkout för att hantera sina kunders betalningar och sidans säkerhet är hög. De är e-handelscertifierade.

Seglarshoppen erbjuder generösa villkor för sina kunder. De har 30 dagars öppet köp och fria byten och fri frakt. Seglarshoppen vill att det ska vara lika smidigt att handla hos dem som hos en fysisk butik.

Om du har några frågor eller funderingar kring att handla på Seglarshoppen eller om en specifik produkt så tveka inte att kontakta Seglarshoppens kundservice. De gör allt för att hjälpa dig som kund så snabbt de kan.

Starta sommarens äventyr till sjöss redan idag. Gå in på seglarshoppen.se och handla dig ett nytt sjöställ, flytväst eller de perfekta shortsen, seglarhandskarna och solglasögonen för livet på däck.

Andra inlägg:

  1. När konst blir mode. En kort historia om Don Ed Hardy
  2. Mer eller mindre kända sätt att gå ner i vikt på