Den tidigare Klarna-chefen Jens Saltin är redo att ta sig an en ny utmaning

Den tidigare Klarna-chefen Jens Saltin är redo att ta sig an en ny utmaning i livet. Under våren 2018 kommer hans och systemutvecklaren Fredrik Olofsson ny app Steven att lanseras på bred front.

Steven gör det smidigt och enkelt att hantera gruppbetalningar. Appen Steven är det självklara hjälpmedlet när man ska dela på nota efter restaurangbesök, göra en gruppresa eller samla in pengar till en gemensam gåva till en kollega på jobbet som fyller år.

Jens Saltin och Fredrik Olofsson tanke är att Steven först ska lanseras i Sverige. Men med tiden finns en ambition att Steven också ska presenteras för användare ute i Europa. Och det finns onekligen mycket som talar för att Steven kommer bli en stor framgång för Saltin och Olofsson.

För är det någon som har en stor erfarenhet när det kommer till smarta betalningslösningar och internationellt fokus så är det Jens Saltin. Under sju år innehade Saltin centrala poster inom det mycket framgångsrika företaget Klarna.

Sin karriär inom företaget inledde Saltin med att vara key account manager för Klarna mobil. Och när han valda att lämna Klarna så var han landschef över företagets marknad i Storbritannien. Vidare har Saltin också arbetat på en hedgefond i Kalifornien samt på Goldman Sachs i London.

Med Steven har Jens Saltin och Fredrik Olofsson skapat en app som många sätt utgör ett självklart komplement till populära Swish. Ett gott råd är att ladda ner Steven så snart du får möjlighet. Och glöm inte att påminna dina kompisar om att göra samma sak!

Tack vare Steven behöver du och dina vänner aldrig mer ödsla tid, under en trevlig kväll, på att göra upp räkenskaperna, något som annars kan leda till en del frustration. Med Steven i din telefon kan du koncentrera dig på att ha roligt istället!

No related posts.