Är du i behov av tandläkarvård?

Är du i behov av tandläkarvård? Lista dig då hos det privata tandvårdsbolaget Distriktstandvården med fokus på Tandvård i Stockholm. För ju tidigare du göra något åt dina tandproblem, desto bättre. Distriktstandvården har 13 olika kliniker i Stockholmsområdet. Som kund hos Distriktstandvården kan du alltid vara säker på att du får behandlingar av högsta kvalitet och ett mycket bra bemötande. Några av styrkorna är Specialisttandvård och akuttandvård

Du listar dig hos Distriktstandvården genom att gå in på företagets hemsida och fylla i ditt personnummer samt vilken klinik som du vill tillhöra. När du väl listar dig själv: passa även på att lista dina barn. För Distriktstandvården erbjuder familjetider och barnpassning.

Om du är osäker på ifall du verkligen behöver en undersökning och/eller behandling, ring då först till Distriktstandvårdens telefontjänst där du får prata med företagets kunniga tandsköterskor. Självklart är denna tjänst kostnadsfri.
Som kund hos Distriktstandvården får du även upp till fem års garanti på dina behandlingar. På lagning/fyllning har du två års garanti och fem år när det gäller kronor och implantat. Hos Distriktstandvården hittar du också många fina erbjudanden. Ta för vana att med jämna mellanrum gå in på Distriktstandvårdens hemsida, så att du inte missar något attraktivt erbjudande som kan passa dig. Är du mellan 21 och 29 år? Då kan du ha rätt till en gratis undersökning.
Många väljer att undvika att gå till tandläkaren för att man lider av tandläkarskräck. Det kan vara bra att känna till att Distriktstandvården har en stor erfarenhet av att ta emot denna patientgrupp. Som kund hos Distriktstandvården kan du alltid känna dig trygg!

No related posts.